Rüyada kol kanaması görmek

Rüyada kol kanaması görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Rüyada kol kanaması gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Rüyada kol kanaması görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil kanaması görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudak kanaması görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ağız kanaması görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözün kanamasını görmek iyilik görüleceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet eder.

Rüyada kanamanın olduğunu görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalettir.

Rüyada kana kana kola içmek bir daha kopmayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret eder.

Rüyada hamile olmak ve kanaması olmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments