Rüyada arsa görmek

Rüyada arsa görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arsa gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Rüyada arsa sahibi olmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük arsa görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arsa pazarlığı yapmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arsa görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa hediye almak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada boş bir arsa görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arsa sattığını görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kıyısında arsa görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments