Rüyada kol sıvamak

Rüyada kol sıvamak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kol sıvamak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada kolları sıvamak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kol sıvamak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev sıvamak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada dam sıvamak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada çamurla ev sıvamak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada sıvacı görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işaret eder.

Rüyada evi sıvamak karlı işler yapacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada duvarı sıvamak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments