Rüyada kolda yaralar görmek

Rüyada kolda yaralar görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisine gelemeyeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kolda yaralar gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Rüyada kollarını yara görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işarettir.

Rüyada kolunda derin yara görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalet eder.

Rüyada kolunun yara olduğunu görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu yara görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kolundan yaralanmak hayallerin yarıda kalacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kolunda yara görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments