Rüyada başkasının kolunda yara görmek

Rüyada başkasının kolunda yara görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada başkasının kolunda yara gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada kolda derin yara görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda yara görmek allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada kollarda yara görmek şaşkın olacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek iş hayatında rahat edileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet eder.

Rüyada koldan yaralanmak kalp kırmayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda yara olduğunu görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolundan yaralandığını görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments