Rüyada koliyle yumurta görmek

Rüyada koliyle yumurta görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada koliyle yumurta gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada koli yumurta görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işarettir.

Rüyada koli halinde yumurta görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta almak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Rüyada bir koli yumurta kırmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada koli içinde yumurta görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada koliyle yumurta görmek bekarlar için evlenmeye, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Rüyada bir koli yumurta görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kolilerle yumurta görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments