Rüyada artı işareti görmek

Rüyada artı işareti görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada artı işareti gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Rüyada artı işareti görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maaş artışı görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada işaret fişeği görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada işaret parmağında yara görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada şeytan işareti görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada işaretli taş görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments