Rüyada koltuk taşımak

Rüyada koltuk taşımak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, evlatlarından hayır bulacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk taşımak gördüyseniz:

  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada koltuk taşımak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, evlatlarının hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada koltuk altında yara görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil koltuk almak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada küçük koltuk görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk koltuk görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıl görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı tıraşı olmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işarettir.

Rüyada koltuk altı traş etmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments