Rüyada arzu duymak

Rüyada arzu duymak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kötü olayların meydana geleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arzu duymak gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Rüyada arzu duymak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arzulu öpüşmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arzuya kavuşmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arzu ismi görmek halinin iyi olduğuna, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada arzu görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arzu etmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Rüyada evde kuran okunduğunu duymak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinden laf duymak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments