Rüyada koluna boncuk takmak

Rüyada koluna boncuk takmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zorluklarını aşacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalettir.

Rüyada koluna boncuk takmak gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada koluna boncuk takmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına inanılır.

Rüyada siyah boncuk takmak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuktan kolye takmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu yüzük takmak bilmediği duyguları tadacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada boncuklu kolye takmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments