Rüyada kolunu alçıda görmek

Rüyada kolunu alçıda görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet eder.

Rüyada kolunu alçıda gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada kolu alçıda görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına alamet eder.

Rüyada kolunun alçıda olduğunu görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Rüyada kolunu alçıda görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu alçılı görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kolu alçılı birini görmek elde bulunan imkânların artacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına inanılır.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments