Rüyada kolunun yara görmek

Rüyada kolunun yara görmek makamının sürekli yükseleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Rüyada kolunun yara gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada kollarını yara görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kollarında yara görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koldan yaralanmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda yaralar görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kollarda yara görmek arzularının yerine geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet eder.

Rüyada kolda yara görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok hayırlı günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada kolunun yaralandığını görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolun yaralandığını görmek ileride saygın bir kimse olacağına, zenginleşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments