Rüyada komşudan mısır almak

Rüyada komşudan mısır almak azap çektiğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalettir.

Rüyada komşudan mısır almak gördüyseniz:

  • Sadece daha yaratıcı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada komşudan mısır almak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Rüyada bahçede mısır görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada mısır dikmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır çorbası görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır koçanı toplamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada mısır patlaması yemek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cnr

Rüyamda komşumun arazisine giriyordum. Otları yükselmiş biçilme zamanına az kalmış, ben içinde yuvarlanıp otları eziyordum. Sahibinin eşi içeride oturuyordu tam dışarıya çıkarken ben durdum yola doğru yuvarlanınca mısır sapının arkasına saklanmaya çalışıyordum. Sonra yukarısında bulunan mısırları koparmak için mısır eğiyordum gövdeden bir de baktım mısır ağacı yerle tam yatmaya çalışıyor ve konuşmaya bir şeyler söylemeye çalışıyor. Ben de sürünerek kaçmaya çalıştım.