Rüyada asansörde korkmak

Rüyada asansörde korkmak nitelik ve farklılık geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sevilip sayılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada asansörde korkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Rüyada asansörde korkmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, hükmünün geçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binmekten korkmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörden korkmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalettir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, elde edilecek menfaatlere tabir olunur.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörde tuvalet görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada asansör kazası görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yeni yollara girileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments