Rüyada kömür maden görmek

Rüyada kömür maden görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür maden gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada maden kömür görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada maden kömürü görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kömür maden görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli maden görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz maden görmek kısmetinizin açılacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada maden suyu içmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maden aramak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada değerli maden bulmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments