Rüyada asansöre girmek

Rüyada asansöre girmek kazancını katbekat arttıracağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Rüyada asansöre girmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartmanız veya aşırıya kaçmanız durumunda kötü görünebilirsiniz.

Rüyada asansöre girmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre görmek verilen  sözlerin tutulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle gezmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada asansörle aşağıya inmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı inmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine yorulur.

Rüyada asansörle göğe çıkmak geleceğinizin güzel olacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada asansörle çıkmak inmek sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments