Rüyada köpeğin kokladığını görmek

Rüyada köpeğin kokladığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kokladığını gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Rüyada köpeğin kokladığını görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak hayal edilen herşeye kavuşacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına rivayet eder.

Rüyada reyhan koklamak kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Rüyada sarılıp koklamak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına inanılır.

Rüyada mavi gül koklamak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek kokladığını görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafet koklamak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hanımeli çiçeği koklamak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emrullah

Rüyada siyah bir köpek elimi kokladığını görmek