Rüyada asansörle birlikte düşmek

Rüyada asansörle birlikte düşmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, büyük paralar kazanacağına, daha fazla para kazanacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına delalettir.

Rüyada asansörle birlikte düşmek gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Rüyada asansörle birlikte düşmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada asansörden düşmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada asansörle aşağı düşmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada asansöre düşmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada asansörün içinde düşmek bilgiyle donanacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
e.t

arkadaşım ben ve oğlum asansör ile birlikte düştük nasıl olduysa oğlum asansörün altına girdi