Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak çok resmi görevlerde bulunacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle göğe çıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işarettir.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle binaya çıkmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörde inip çıkmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments