Rüyada asi nehrini görmek

Rüyada asi nehrini görmek batıl amele, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, ileri gideceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, birçok iş kapısının açılacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asi nehrini gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Rüyada asi nehrini görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada baskasina asik olmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya asi gelmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye asi olmak çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada ünlüye asik olmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada babaya asi olmak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına tabir olunur.

Rüyada nehri yüzerek geçmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nescafe ikram etmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, ters giden durumların düzeleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments