Rüyada köprü tamir etmek

Rüyada köprü tamir etmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, konforunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada köprü tamir etmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Rüyada köprü tamir etmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Rüyada silah tamir etmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada su tamir etmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak tamir etmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada şemsiye tamir etmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada telefon tamir ettirmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments