Rüyada köprüde düşmek

Rüyada köprüde düşmek kişinin sıkıntıların artacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüde düşmek gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek bir uzmana başvurulacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma köprüden düşmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada arabayla köprüden düşmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada köprüde düşmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada köprüden geçerken düşmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Rüyada köprüye düşmek büyük fırsatların kapısını açacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada köprüden arabayla düşmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments