Rüyada kör kedi görmek

Rüyada kör kedi görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, hobilerine eğileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada kör kedi gördüyseniz:

  • İş birliklerinizde veya ilişkilerinizde yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler sabır gerektiriyor.

Rüyada kedinin kör olduğunu görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada kör gözlü kedi görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü kör kedi görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek saygın bir hayat yaşayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada kör kedi görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin kör olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments