Rüyada kör makas görmek

Rüyada kör makas görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, muradına eremeyeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada kör makas gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada kör makas görmek aralarından su sızmayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğne ve makas görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elinde makas görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret eder.

Rüyada makasla kaş kesmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makasla parmak kesmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, istediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada makasla yaralanmak dargınların barışacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada makasla sakal kesmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış makas görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments