Rüyada kör numarası yapmak

Rüyada kör numarası yapmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kör numarası yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Rüyada kör numarası yapmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, zahmete ve çileye düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş numarası yapmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada deli numarası yapmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü numarası yapmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada hasta numarası yapmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine yorulur.

Rüyada ölüm numarası yapmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yükseldikçe yükseleceğine inanılır.

Rüyada bayılma numarası yapmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada uyuyor numarası yapmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments