Rüyada kordon bağı görmek

Rüyada kordon bağı görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, ekmeğin kesileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kordon bağı gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kordon bağı kesmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kordon bağı görmek alışveriş yapacağına, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kordon takmak hayatının iyileşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat kordonu görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada bebek kordonu kesmek yaşlılığında da rahat edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada kordon kesmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek kordonu kesmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments