Rüyada kordon takmak

Rüyada kordon takmak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, darp edileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada kordon takmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Rüyada kordon takmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Rüyada altın kordon takmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada kordon kesmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kordonlu bebek görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada bebeği kordonuyla görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bebek kordonu kesmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments