Rüyada korku tüneli görmek

Rüyada korku tüneli görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Rüyada korku tüneli gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Rüyada korku tüneline girmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada korku tüneli görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Rüyada korku tüneline görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işarettir.

Rüyada karanlık tünele girmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tünel geçmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı tünel görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tünelde kalmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments