Rüyada koşan keçi görmek

Rüyada koşan keçi görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşan keçi gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada koşan keçi görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin koşarken düştüğünü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşarak birini geçmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada koşarak tepeye çıkmak istediği evde oturacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada koşan kırmızı at görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarak yetişmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden koşarak kaçmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi koşarken görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments