Rüyada kozmetik görmek

Rüyada kozmetik görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onların yaralarına merhem olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kozmetik gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada kozmetik ürünü görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kozmetik mağazası görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada kozmetik dükkanı görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine alamet eder.

Rüyada kozmetik ürünü almak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalettir.

Rüyada kozmetik görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments