Rüyada kristal boncuk görmek

Rüyada kristal boncuk görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, işinin ehli olacağına, sorunların günden güne artacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çocuk sahibi olunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kristal boncuk gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Rüyada kristal boncuk görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kar kristali görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalet eder.

Rüyada kristal sürahi görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına inanılır.

Rüyada mavi kristal görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada kristal yüzük görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada kırık kristal görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kristal görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, isteklerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada kristal vazo görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments