Rüyada küçük kızını görmek

Rüyada küçük kızını görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, statü atlayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet eder.

Rüyada küçük kızını gördüyseniz:

  • Daha fazla çalışmayı gerektirse de, işinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada küçük kıza yardım etmek konforundan da ödün vereceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kızının küçüklüğünü görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kızının olduğunu görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada küçük kızı hamile görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük kızın hamile olduğunu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kızını görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine delalet eder.

Rüyada küçük kızla konuşmak evlatlarından hayır bulacağına, dertlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada küçük kızla öpüşmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments