Rüyada kuğu görmek

Rüyada kuğu görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, iyi şeyler yaşayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalettir.

Rüyada kuğu gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Rüyada kuğu yakalamak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada gölde kuğu görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kuğu görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kuğu görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuğu kuşu görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde kuğu görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kuğu görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuğu yavrusu görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments