Rüyada kulağa tükürmek

Rüyada kulağa tükürmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, dünyasının iyileşmesine, ruhunun dinleneceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada kulağa tükürmek gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Rüyada kulağa tükürmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına tükürmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada öksürük kan tükürmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzının içine tükürmek güzel işler yapacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kan tükürdüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada yediğini tükürmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kediye tükürmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments