Rüyada kulağının büyük olduğunu görmek

Rüyada kulağının büyük olduğunu görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ekmeğine leke süreceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kulağının büyük olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Rüyada büyük kulaklı bebek görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağını büyük görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağı büyük görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Rüyada kulağının büyük olduğunu görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kulağı çekilmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına rivayet eder.

Rüyada kuzu kulağı otu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kulağından yaralanmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllı kulak görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments