Rüyada kulakta su görmek

Rüyada kulakta su görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, gereken sabrı göstereceğine delalet eder.

Rüyada kulakta su gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Rüyada kulağa su dökmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kulağa su kaçması görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada kulağa su kaçırmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kulakta su görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada kulağına su kaçmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına işarettir.

Rüyada kulağından taş çıkarmak herkesten ileriye gideceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına inanılır.

Rüyada kulağına kuran okumak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments