Rüyada kule yapmak

Rüyada kule yapmak ticaretin önünün açılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada kule yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Rüyada kule yapmak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir kule görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuleden inmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret eder.

Rüyada kule vinç görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına inanılır.

Rüyada eyfel kulesi görmek büyük problemler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ikiz kule görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuleye çıkmak parasını dikkatli harcayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada galata kulesini görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, beden sağlığının zarar göreceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments