Rüyada asker geçirmek

Rüyada asker geçirmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, bir fitne çıkarmaya, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, allah katında günahlarının affolacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker geçirmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada asker geçirmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahkemeye geç kalmak mallarının da hayırlı olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, böylece yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada işe geç gitmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada geciktiğini görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kişinin yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada yolculuğa geç kalmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada bir şeye geç kalmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına tabir olunur.

Rüyada geçmez para görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, zenginliği bulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments