Rüyada kumru görmek

Rüyada kumru görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumru gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada evde kumru kuşu görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada kumru yumurtası görmek kötü sözler duyulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kumru ölüsü görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kumru görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulur.

Rüyada bir çift kumru görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kumru kuşu öldürmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kumru görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi kumru görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments