Rüyada kurak tarla görmek

Rüyada kurak tarla görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, lüks içinde olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada kurak tarla gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada kurak tarla görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada kurak toprak görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kuraklık görmek malında azalmaya, dargınların barışacağına işarettir.

Rüyada kurak arazi görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada tarlada ayçiçeği görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet eder.

Rüyada yonca tarlası sulamak hastalıklarından kurtulacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen tarlası görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments