Rüyada kurana el basmak

Rüyada kurana el basmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, mutluluk ve saadete, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kişinin fakirleşeceğine, işlerin çığırından çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurana el basmak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kurana el basmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerime el basmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulur.

Rüyada kurana ayak basmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerime basmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments