Rüyada kurana el sürmek

Rüyada kurana el sürmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurana el sürmek gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Rüyada kurana el sürmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada ele krem sürmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada elini yüzüne sürmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ele oje sürmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye elini sürmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline kırmızı oje sürmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada el kremi sürmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye el sürmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments