Rüyada kürk satmak

Rüyada kürk satmak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürk satmak gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada kürk satmak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kürk giymek yanlış işlere girileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürk yelek giymek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kürk yelek görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işarettir.

Rüyada koyun kürkü görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada kürk manto giymek yardımın alınacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürklü manto giymek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments