Rüyada kurşun asker görmek

Rüyada kurşun asker görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada kurşun asker gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada asker ve kurşun görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun asker görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtından kurşunlanmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet eder.

Rüyada ayağa kurşun yemek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun mermisi görmek sorunların kalmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kurşun kolye görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada kurşun madeni görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada kurşun altında kalmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments