Rüyada kurşun yutmak

Rüyada kurşun yutmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun yutmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada kurşun yutmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, sorunlarının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada sinek yutmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada altın küpe yutmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para yutmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yutmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, maddi sorumluluklarının artacağına işaret eder.

Rüyada olta yutmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işaret eder.

Rüyada kertenkele yutmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıklarını yutmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments