Rüyada asker polis görmek

Rüyada asker polis görmek iflasın eşiğine geleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker polis gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Rüyada asker yada polis görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker polis görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada polis ve asker görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis asker görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada asker ve polis görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada polise ateş etmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalet eder.

Rüyada polis sınavını kazanmak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işarettir.

Rüyada özel polis görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments