Rüyada kurşunla yaralanmak

Rüyada kurşunla yaralanmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla yaralanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Rüyada kurşunla yaralanmak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kurşunlanarak yaralanmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla yaralandığını görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek edilen duaların kabul olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına alamet eder.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments