Rüyada kurta taş atmak

Rüyada kurta taş atmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, muradına eremeyeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada kurta taş atmak gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Rüyada kurta taş atmak çok büyük hayır duaları alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalettir.

Rüyada yüksekten taş atmak giden birinin geri döneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Rüyada kafasına taş atmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada uçuruma taş atmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğa taş atmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana taş atmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşına taş atmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada polise taş atmak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments