Rüyada kurtlanmış patlıcan görmek

Rüyada kurtlanmış patlıcan görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, iş yeri sahibi olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kurtlanmış patlıcan gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Rüyada kurtlanmış patlıcan görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına inanılır.

Rüyada kurtlu patlıcan görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan pişirmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan satın almak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan çalmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda patlıcan görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulur.

Rüyada acı patlıcan yemek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments