Rüyada kurtlanmış yara görmek

Rüyada kurtlanmış yara görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış yara gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Rüyada kurtlu yara görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış yara görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Rüyada yara kurdu görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ineğin yaralandığını görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada şişle yaralanmak yaptığı hatalardan ders alacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yaralanmasını görmek hayır dualarına nail olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada omuzdan yaralanmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cildinde yara görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments